Jdi na obsah Jdi na menu

Členské příspěvky na rok 2019

9. 1. 2019

Vážení členové, přátelé a příznivci koní Kinských,

úspěšně jsme zakončili rok 2018 - s rekordním zápisem 32 hříbat plemene KK, prezentací našich koní na domácích i zahraničních akcích i úspěšnou Národní přehlídkou, ale hlavně nám naši koně poskytli mnoho krásných chvil, ať už při sportu, rekreačním ježdění či jen svojí přítomností.
 
Na počátku nového roku si vás dovoluji požádat o zvážení vašeho zájmu o další členství v naší společné organizaci (nebo jeho obnovení po přestávce způsobené opomenutím zaplacení členského příspěvku).
 

Členský roční příspěvek činí 250 Kč a (pokud neplatíte příspěvek do ASCHK prostřednictvím jiného svazu tak) +100 Kč pro ASCHK.

č. účtu: 2500556717/2010
var. symbol: naleznete u svého jména v přiloženém seznamu : SCHKK18.pdf 
 
(Pokud o členství zájem nemáte, tak pouze příspěvek neplaťte a automaticky na příslušný rok členství pozbýváte, ale můžete ho v budoucnu zaplacením obnovit)
 
Budeme rádi, když příspěvek zaplatíte co nejdříve, nejpozději do data konání Valné hromady (předběžně plánovaná na 20. 4. - bude upřesněno v pozvánce).
 
+ Opakujeme možnost vystoupení na jarní Equitaně - pošlete nám svůj návrh vystoupení - spěchá
 
+ Fotografie do letošní ročenky - zašlete z vaší účasti na různých akcích a aktivit mailem Ing. Hejhalovi - info@przechwozd.cz
 a Ilustrační fotografie do Ročenky na můj mail